1. V jakém formátu obdržím grafiku?

Grafické práce Vám pošleme nejčastěji ve formátu JPG u statických obrázků. V případě pohyblivého ve formátu GIF. Na vyžádání Vám můžeme poslat i zdrojový soubor v PSD (nejpozději do 30 dnů). 

2. Kdy pošlete první návrh?

První návrh Vám pošleme přibližně do 7 dnů od závazného potvrzení objednávky, v případě, že můžeme na díle pracovat okamžitě. V případě, že zrovna pracujeme na jiné zakázce, uvedeme Vám termín, kdy začneme pracovat na Vaši zakázce.

3. Co když s návrhem nebudu spokojen/a?

Předtím, než se pro nás rozhodnete, prosím, projděte si naše reference, abyste zjistili, zdali Vám náš grafický styl vyhovuje. Pokud s prvním návrhem nebudete spokojeni, nemá smysl nám jej odsouhlasit, Vaše spokojenost a úspěšnost díla je pro nás nejdůležitější, proto se nebojte nám na rovinu sdělit, co byste si přáli jinak, v ceně máte jak jeden další návrh navíc, když první neprojde, tak i tři korekce, další poté dle domluvy. Vždy se snažíme, abyste byli s finální podobou spokojeni, pokud se k ní ani poté nedobereme (což se nám ještě nestalo), můžete objednávku zrušit a bude Vám účtováno za práce jen 50 % z ceny.

4. Chci obrázek z fotobanky, jak to funguje?

Pokud si přejete, nejčastěji na banner nebo web, použít fotku z fotobanky, můžete to nechat na nás a za příplatek dle ceníku Vám vyhledáme podle nás vhodný snímek pro Vaši prezentaci a v případě potřeby provedeme také ořez. Z praktických a bezpečnostních důvodů Vám snímek pouze vyhledáme a graficky zpracujeme do díla, ale samotný nákup snímku budete muset provést Vy, jelikož autorská práva se váží k objednavateli snímku, tím Vás chráníme do budoucna, jelikož snímek bude zakoupen na Vaše údaje a licence pro využití bude patřit přímo Vám.

5. Obdržím fakturu?

Ano, pracujeme na IČ a fakturu obdržíte. Jakmile bude zakázka hotova a Vámi schválena, pošleme Vám fakturu na Váš e-mail (v PDF). 

6. Jak funguje uvítací sleva?

V případě, že dostanete nebo najdete nabídku na uvítací slevu, je potřeba uvést speciální získaný kód v objednávce. Pokud je nabízena uvítací sleva, platí vždy pouze pro Vaši první objednávku a na další již nelze uplatnit. 

Vytvořte si webové stránky zdarma!